Williams Pinball Classics

Geplaatst op: 15-05-2013

Flipperkasten? Die zijn toch oud? Klopt, want flipperkastspelen zijn al vanaf ouds razend populair. De flipperkast stamt uit de 19e eeuw.  Pinball games zijn altijd leuk. Zo ook het spel Williams Pinball Classics. Williams Pinball Classics is net echt. In deze flipperkasten van Williams Pinball Classics kun je heerlijk spelen omdat de flipperkasten in het spel zijn nauwkeurig en levensecht nagebootst zijn met realistische geluiden. Dit leuke spel is verslavend voor de echte flipperliefhebbers. Speel dit spel op een Xbox, PSP, Wii of Playstation 3. Voor de echte flipperfanaten is dit spel een echte aanrader!

Het spel Williams Pinball Classics

Het beginscherm bestaat uit een drukke hal. Vanuit deze luidruchtige hal kun je kiezen om 13 verschillende flipperkasten te spelen. De flipperkasten verschillen allemaal van elkaar. Zo komen er flipperkasten uit de jaren '80. Ik ben erachter gekomen dat het spel 3 speelwijzen bevat, namelijk: Arcade, Tournament en Williams Challenge. Het spelen in de Arcade modi is tegen betaling, je hebt bepaalde credits nodig om in deze modi te spelen. Deze credits moet je dus gaan kopen. De Tournament modi is het offline spelen met maximaal 4 andere spelers. Bij de speel de modus Williams Challenge moet je 12 flipperkasten doorstaan. Zodra je een van deze 12 flipperkasten niet doorstaat, moet je weer helemaal vooraf gaan beginnen.

Speel nu!

Wat mij betreft krijgt dit spel een hoge waardering. Want wat is er nou nog leuker dan een spel spelen dat helemaal levensecht lijkt? Dit spel is een echte uitdaging voor jou want de flipperkasten zijn supersnel. Kortom: Williams Pinball Classics is een echte must voor de flipper addicts.