Meiden games

Geplaatst op: 14-03-2013

Waar mensen vaak denken dat spelletjes alleen voor de mannen zijn is er niks minder waar. Jonge meisjes maar ook oudere meiden spelen vaak games.  Dit is zeer afwisselend want iedereen heeft een persoonlijke voorkeur. Zo zijn er meiden die meer houden van gewelddadige games dan pony's borstelen. Dit zullen natuurlijk voornamelijk jonge meiden zijn. Later zal de aandacht van computer spelletjes afnemen, maar bij oudere meiden zijn zaken met een game element nog altijd zeer populair. Kijk alleen maar eens rond bij de kassa van de supermarkt, waar vele krasloten gretig aftrek vinden. Op deze pagina wordt echter meer gekeken naar de echte meiden games voor op de PSP. En daar zijn er nogal wat van.

Dieren games

De playstation portable beschikt natuurlijk over een groot assortiment aan dieren spelletjes. Het moge duidelijk zijn dat het voornamelijk meisjes zijn die houden van dit soort games. De games die worden gewaardeerd door de jongere meisjes zijn de games waar er pony's verzorgd moeten worden. Zo moeten pony's op tijd gaan slapen, moeten zij gewassen worden maar natuurlijk ook bereden worden.

Kappertje spelen

Het leuke van de verschillende spelletjes op de PSP is dat alles mogelijk is. Zo is het mogelijk een eigenares te zijn van een kapsalon. Je moet leuke klanten knippen maar ook zo nu en dan hele lastig. Weet jij ze toch een goed kapsel te geven terwijl ze bewegen of moeilijk doen? Met de leuke kapper spelletjes leer je het.

Je hersenen trainen

Met de PSP kan je ook je hersenen trainen. Er zijn allerlei verschillende spelletjes beschikbaar waarmee je leert hoofdrekenen, beter ruimte-inzicht krijgt maar ook andere talen leert. Leer op leuke wijze beter leren en haal hogere punten op school met Brain training games voor de PSP.

Kies een meiden game die bij jou past en vervul de tijd met leuke spelletjes die speelt op je psp overal waar je maar wilt.