Jongens games

Geplaatst op: 14-03-2013

Het aanbod van games voor de PSP is gigantisch. Je het allerlei verschillende genres waaruit je kan kiezen. Zo zijn er schiet, race en avontuur games voor alle leeftijden. PSP games voor jongens zijn vaak wat gewelddadiger maar er zitten ook komisch spelletjes bij speciaal voor de mannen. Test de hersenen door een Brain training te doen op de PSP. Leer Spaans of pools, allemaal vanuit het draagbare apparaat. We zijn zelfs games tegen gekomen waar je meer leert over vrouwen versieren. Een interessant onderwerp voor mannen natuurlijk. En natuurlijk zijn er ook vele leuke games voor de meiden onder ons die in het bezit zijn van een psp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dieren games en fashion games, lees hier meer over bij de meiden games.

Schiet games

Sony blijft het meest bekend om de gewelddadige games zoals god of War en Socom Navy Seals. Fantasy spellen waarbij het de bedoeling is de hoofden van monsterlijke figuren af te hakken of in alle stilte iemand om te leggen als Navy seal. Allerlei spannende schiet en hack en slash games waar het allemaal om draait de tegenstander uit te schakelen.

Sport Games

Als je van snelheid en mooie wagens houdt dan zit je goed in de sport categorie van Playstation. Allerlei ruige games waarbij de adrenaline door je aderen giert.  Denk aan race games waaronder Motorstorms en Need for Speed. Snelle wagens en dikke bolides waarin je door de straten van New York races of door de woestijn van Egypte. Waar je ook van houdt het aanbod aan games voor jongens is gigantisch en zeer afwisselend. Naast de zonet genoemde categorieën zijn er ook vlieg games, avontuur, intelligentie en nog veel meer soorten PSP Games voor jongens.