Welkom op Pspnieuws.nl

Jij bent helemaal thuis in de PSP wereld en je bent op zoek naar meer informatie over PSP games, accessoires of andere zaken omtrent de Portable Playstation? Dit apparaat kun je zien als een draagbare playstation die kan worden gebruikt om mee te internetten, te chatten en natuurlijk om mee te gamen. Sony had het er maar moeilijk mee omdat het niet beschikte over de ervaring in de portable gaming branche. Nintendo was toentertijd de marktleider omtrent de portable devices. Sony had een nieuwe product nodig om zich verder te uit te breiden in de branche. De Playstation Portable werd geïntroduceerd en sloeg in als een bom. De wereld van portable devices werd op zijn kop gezet door het gigantische scherm waar het apparaat over beschikte en handige controls waarover hij beschikte.

Ontdek alles omtrent psp

Sony werd weer op de kaart gezet in de branche van draagbare apparaten en ging de concurrentie aan met Nintendo. Sinds de introductie in 2004 van de PSP is er in het begin van 2011 een compleet nieuwe versie uitgebracht die PSP Vita wordt genoemd. Daarvoor werd er al eerder een nieuwe variant gemaakt, maar deze beschikte alleen over betere graphics en een beter scherm . Dit kwam omdat de PSP betere spellen wou kunnen draaien en hier was nieuwe hardware voor nodig. De PSP Vita heeft een nog betere weergave van games, video's en games en de mogelijkheid tot het surfen van het internet zit ook in de nieuwe versie van de PSP.

Speel allerlei games op je psp

Wil jij weten wat voor games allemaal zijn te bespelen op de PSP neem verder een kijk op de PSP nieuws site van Nederland! Wij hebben vele PSP tutorials. Daarnaast bespreken we natuurlijk de verschillende games voor jong en oud die in de loop van de tijd zijn verschenen. Er is een keur aan spellen beschikbaar. Van puzzelgames, actie spellen tot 3D platforms. Oude arcade games als Pac-man en pinball spelen fantastisch op de psp. En ook casino games als gokkasten lenen zich fantastisch om op de psp gespeeld te worden. Waar je ook van houdt, er is altijd wel een spelletje dat jij leuk vind. En hier vind je een grote informatiebron voor al je PSP plezier.